Hitelkalkulátor

Autóhitel és értékvesztés kalkulátor, törlesztési tervvel: THM, kamat, díjak, tőketörlesztés és törlesztőrészletek havi bontásban, pénzáramlás, autó értékvesztés

Információk

Autóvásárlás során szükségünk lehet egy egyszerűen használható hitel és törlesztési terv kalkulátorra, hogy pontosan lássuk mikor, mire és mennyit kell majd költenünk. Összehasonlíthatjuk az aktuális tőketartozást és az autó adott havi értékét, így láthatjuk, hogy az autó még mindig fedezetet nyújt-e a hitelre az adott szakaszban.

Jármű- és hiteladatok

Járműadatok
Vételár Információ
Kor Információ
Értékvesztés Információ
Újkori ár (Ft) Információ
Hiteladatok
Vállalt önerő (%) Információ
Önerő (Ft) Információ
Hitelösszeg (Ft) Információ
Futamidő (Hó) Információ
Kamat (%) Információ
Havi díj (Ft) Információ
Kezdeti díj (Ft) Információ

Leírás:

Az alábbi paraméterek megadásával kiszámolhatja az adott hitelösszeg havonkénti törlesztő részleteit, a THM-et a kamatok és díjak alapján. A kiszámolt értékeket havi bontásban is megjelenítjük, törlesztési terv formájában. Autóhitelhez szükséges: maximum 15 éves autó korhatár a hitel lejártakor, legalább 20%-os önerő megléte, a jövedelem kb a havi törlesztő háromszorosa legyen.

PSZÁF hitelkalkulátor: http://apps.pszaf.hu/hitkalk

Hitelösszeg: Meghatározott időszakra adott pénzösszeg, melyet az adós az időszak során részletekben visszafizet. Futamidő: A kölcsön felvételétől a tőketartozás teljes visszafizetésig tartó szakasz. Kamat: A hitelösszeg használatáért fizetendő díj, amely a pénzösszeg százalékos része egy adott időszakra (itt éves kamat). Havi díj: A kölcsön havi díja, elvileg a bank saját költsége, amely a hitellel kapcsolatban felmerül. Teljes Hiteldíj Mutató (THM): A THM a hitellel kapcsolatos összes költséget mutatja meg százalékos formában, egyéves időszakra vetítve. Tőketartozás: A tőketartozás az adott időszakban fennálló tartozás összege. Az autóval kapcsolatos fenntartási kölségek kiszámításához használja az Autófenntartási kalkulátor-t.