Ingyenes online szervizkönyv

2014.01.01. 07:24, lacimol

2014.01.01-től az eddigi tagi funkciók ingyenesen elérhetőek a felhasználók számára is (adásvételi, publikus oldal, statisztika, bővített kalkuláció). A módosítások részleteiről lentebb olvashatsz.

 
 

Elérhető új extrák

Adásvételi szerződés generálása: Időnként szükség lehet arra, hogy a szervizkönyv vagy az adásvételi szerződés kinyomtatható állapotban is rendelkezésre álljon. Az adásvételi szerződésben a korábban megadott adatokat automatikusan kitöltjük (név, gyártmány, típus, alvázszám, rendszám, km óra állása), így eladáskor "csak" egy aláírás szükséges.

Publikus elérés: Másokkal is megosztaná adatait? Tagja online közösségeknek? Korábban is publikálta adatait (Totalcar-Népitélet vagy a CarStyling)? Több közösségi oldal foglalkozik autótuninggal vagy az adott autó típus megbizhatóságával. Ilyenkor jól jóhet, hogy az autó adatait csak egy helyen kell karbantartani, amit az összes oldalon megoszthatunk egy publikus hivatkozás megadásával. A megosztott járműadatok például ilyenek is lehetnek: Mitsubishi Colt, Honda Civic

Statisztikák: Mennyit költött eddig autójára? A téli vagy a nyári időszak a költségesebb? Mennyit megy évente? Januárban vagy júniusban utazik többet? A jármű adatainál megadott bejegyzések alapján többféle statisztikát készítünk, amivel pontosítható a költségek és a futásteljesítmény elemzése a felhasználók számára.

Kalkulációk összehasonlítása: Az autóköltség kalkulátorban elvégzett eddigi számítások mostantól részletesen összehasonlíthatóak. A jobb oldali alsó példában a hitellel és hitel nélküli kalkulációk láthatók.

Továbbra is várom visszajelzéseiteket. Iratkozzatok fel az RSS feed-re, hogy ne maradjatok le az újdonságokról!

 


Képek

A lenti kis képekre kattinta kinagyíthatja azokat.

Adásvételi szerződés
Adásvételi szerződés
Statisztika
Statisztika
Kalkulációk összehasonlítása
Kalkulációk összehasonlítása